3

Ziarah~

Assalamu'alaikum semua~

Sekian lama ummu tak post, baru hari ni rasa nak post.

Rancangan untuk ziarah kak aini pada hari ke-2 selepas bersalin tak jadi sbb 'Umar masuk hospital sbb dia tak pandai menghisap susu. Alhamdulillah skrg dah ok~ Ummu, kak Solihah, kak Syikin dan Aminah ( both kawan kak aini ) meet di Station MRT Woodlands dan berjln kaki ke rumah mak ayah kak aini. Kak fi lmbt sikit sbb abahnya sakit ( will tell u later about abah ). Kak fi naik teksi dari rumah terus ke rumah kak aini. Umar lahir 3.8 kg. Masa kitorg Ziarah, die dah 4kg. Sampai2 je rumah kak aini kitog beri salam then Syafiq bukak pintu ( mcm xpentingkan part tu? hahah ) mak ayah kak aini xde di rumah waktu tu. Da lama sikit kat rumah tu, baru mereka balik. Lepas mkn bee hoon dan mee goreng mamak, kitorg pun minta izin balik~ best. Sudah sekian lama xjumpa kak aini, rasa gembira dpt jumpa~ itu sahaja post ummu kali. Tunggukan post yg mengandungi berita gembira akan datang insya Allah~ =). Take care semua.

Ummu and 'Umar

Together

kak aini umar and me

3 comments:

Mary said...

tiba2 umar nampak kecik.
berita gembira ape ummu.

Ummu said...

entah~ tunggu jugak berita apa yg ummu akan dapat utk sampaikan pd korg..

soso said...

masha allah!gumbira tengok korang dan bagaikan tak percaya.hehe
menanti berita gembira tu