4

My friends are crazy but I love them

Iimaan: Sedaplah laksa ni. Betullah Leila. Ni yang sedap.

Leila: Ha ni beli kat gerai yang mana satu?

Maryam: Pakcik yang tengah-tengah.

Iimaan: Kedai yang first ke yang second?

Maryam: Yang tengah-tengah. Ada tiga kedaila jual laksa.

Iimaan: Ha ah kan ada tiga. Oh kedai yang tengah tu eh.

Kak Seri: Ha ah sedap kan.

Iimaan: Yang paling sedap kat pasar malam hari Selasa.

Maryam: Oh ye ke. Pasar malam hari Selasa kat mana?

Iimaan: Kat tempat pasar malam hari Khamis.

Maryam: Pasar malam hari Khamis kat mana?!

Iimaan ingat semua orang tahu tempat semua pasar malam kat area Gombak/Setapak/Melati/Setiawangsa/Wangsa Maju ni.




4 comments:

Ummu said...

hahaha

i-alice said...

weyh terbalik lah! Pasar malam hari khamis la yg paling sedappp hahaha

Maryam said...

ye ke. kte fikir lama tau masa recall balik dialog ni. awak cakap hari selasa yang sedap. ke selasa takde laksa. bila cakap dengan awak mesti kite pening hahaha

cery said...

haha....(^_^) gelak guling2