7

HARI BAHAGIA SARAH (bukan maisarah)

close up
bergambar kenangan dengan pengantin sebelum pulang
adoii~..manje2 gitu..(^_^)
kak Sarah n her lovely husband..
bergambar semasa smpai di rumah kak sarah

ni jurumekap nyer...cantik kan kak Sarah~!

hantaran yg kak Sarah tempah untuk buah hatinya
unik kan~!

Assalamualaikum kawan-kawan semua.lame nyer tak menulis kat sini(menulis time exam je..heheh)
aku rasa semua dah maklum kak Sarah aka Siti Sarah Mahidin (sorry k.sarah kalo salah eja eh..hehe) telahkan  menamatkan zaman bujang pada hari Sabtu yang lepas iaitu 25 disember 2010. oklah aku cerita serba ringkas majlis kak Sarah dan KAMI

ummu gn kak solihah singapore turun sehari awal (23 hb) terus pergi ke rumah kak seri. kemudian pd ptg 24 hb kak seri , ummu gn kak solihah pick up aku kat rimah makcik aku yang kebetulan satu jalan ke Pantai Remis.

Upacara pernikahan telah diadakan pada 24 Disember 2010 disebelah petang di Masjid. (majlis nikah kitorg tak sempat nak tengok.masih dalam perjalanan ketika itu.

lepas tu kami pun menapak seketika dirumah kak sarah sebelum pulang berehat di homestay yang telah disewa oleh kak sarah. lepas maghrib tu keluar ke pantai remis untuk membeli 'sesuatu'..hehe

Esok pagi kami bersiap awal, selepas sarapan kat rumah kak sarah, ktorg jadik peneman setia mekap die dalam bilik.hehehe..cantik wooo~ hehe..(mary nanti nk pakai mekap tak?hahaha) 

around 12 setengah gitu, rombongan pengantin lelaki pun sampai.ktorg pun saje2 menyibok kan diri kat umh kak sarah tu. alhamdulillah, selesai majlis tangkap gambar gn kak sarah n suami die, ktorg pun cabut balik. memandangkan kak seri tak leh balek lmbt ke rumah. then, kak seri hantar ktorg aku, ummu gn kak solihah ke kuala kangsar. ummu gn kak solihah tido umh aku semalam. pg ahad dorg berangkat pulang ke KL.

sebenarnyer ade beberape peristiwa yg berlaku tapi nanti lah bile kite jumpe kite cerita lah eh..hehehe..ok kat sini aku letak gmbar untuk mereka yg tak berkesempatan nak ikut ktorg...saksikan~!! 

p/s : entry kali ni aku rase mcm tulis untuk uttm pulak..hahaha..teringt dulu kena wat report untuk uttm..owh dunia kewartawanan~!

12

kenangan lalu...manis+pahit+masam+kelat+masin= sedap gilerrr

assalamualaikum semua kawan2ku...
korang siaht ke? good luck pade yang sedang berperang dgn exam..pada yang duk guling2 kat kg tu...enjoy holiday k!! hihi...
harini ksery xbape sihat sgt..(batuk,selsema,sakit tekak) mcm nak demam pon ada...
sambil duk baring2 tgk tv saje je buka laptop..saje nak tgk folder yang belambak2 dlm  folder picture..ya Allah..bersepah2.!! da xtau nak kemas camne dah..mmm..ternampak folder darul quran..hihi..biler click je..terburai la segale gambo2 dulu yang penah ksery snap gune hp nokia 2130 classic.nak tgk x? tergelak2 tgk.nak tu video2 sulit yang penah maryam rakam senyap2 tu..hahaha.ni antare yang sopan ckit..:)
 
ni mase sarah duk ngemas tudung2 die..ni la model muslimah..hi
























mmm..ni yang agak manis n sopan ckit utk diletakkan disini..ada byk lagi..lagi best kalo korang tgk video2 yang sengaja dirakam dan tidak sengaja dirakamkan xpon rakaman sulit oleh maryam..mmg tergelak2 kalo tgk balik.:)
ok la..smpai sini dlu k..miss korang sume..n lagi satu.kenuri kak sarah tu.hihi..bagi sesiape yang boleh pegi..pegi tau.sian sarah die dah tempah rumah tuk kiter..same2 la kite meraikan hari bahagia sarah..len kali hari bahagia kiter plak.:) 
bye2...assalamualaikum



5

Apa khabar semua?

Hari ni 1 Disember 2010. Jiha dah sampai UIA, tak ingat dah berapa hari. Tapi dah daftar. Aku macam tak percaya. Rindu gila kat Jiha. Setakat ni tak sempat lagi jumpa dia. Aku pun taktau kenapa teringin sangat nak jumpa Jiha. Hahahaa.

Satu lagi. Kak Sarah punya kenduri...bagaimanakah?